Entorn de la sentència dictada pel Tribunal Suprem el passat 14 d’octubre, s’ha iniciat una escalada repressiva sense precedents contra l’independentisme català que de retruc està limitant, encara més, els drets fonamentals de la ciutadania.

«...veurà, els mossos (interior) no són competència meva. No en sé res...» 14/10/2019 Pere Aragonès (Vicepresident del Govern «efectiu»), en resposta a una pregunta sobre les brutals càrregues policials que hi havia en aquell mateix instant.
    

Els Mossos detenen sense motiu el militant de la CUP Mataró Juli Cuéllar

En un acte públic a la plaça de l’Ajuntament, aquest dimarts 30 d’abril la CUP Mataró ha presentat la llista i els eixos del programa amb els quals concorre a les eleccions municipals del proper 26 de maig de 2019.

Candidates de la CUP Mataró a les Elecions Municipals 2019

A 82 anys de la mort de Gramsci, són molts els estudiants catalans que poden preguntar-se: com podem continuar formant-nos oficialment? Una pregunta que, cada...

​Dijous 25 d’abril un jove va tornar a ser objecte d’una agressió ultra a la nostra ciutat. El grupuscle d’agressors va insultar el jove perquè duia una samarreta antifeixista, va proferir crits a favor de Vox i el va disparar amb una pistola d’aire comprimit. El jove, que és membre de Jovent Republicà...

La inquilina uns dies abans ja havia afrontat un intent de desnonament i estava pendent de de la Taula d’Emergència Social, la qual cosa posa en qüestió la inacció de l’Ajuntament en aquest cas per tal d’evitar mals majors.

Dijous 7 de febrer centenars de veïns i veïnes de Rocafonda es van manifestar per denunciar la degradació de la convivència, la inseguretat i la deixadesa en què es troba el barri.

Compartim la preocupació per la degradació de la seguretat que es viu en alguns barris de Mataró, però no hem subscrit els acords proposats pel govern perquè...

El govern municipal ha incomplert el compromís expressat a inici de legislatura de definir el model de gestió i de fer una nova contractació.

La CUP presenta 40 al·legacions al pressupost de 2018 per la reactivació social i ...

Els vots dels grups municipals de la CUP, CiU, ERC-MES, VoleMataró i ICV-EUiA s’han imposat successivament al vots en contra de PSC, C’s, PP i PXC a la Junta de Portaveus de...

8,2 M€ de desviació i que d’acord amb la peritació externa del Manuel Sanchez Real ha posat al descobert 1,7 M€ de sobrecostos injustificats en...

Posem a disposició de tothom una part de la nostra memòria col·lectiva.

Lamentem el desinterès de l’Alcalde, les crítiques infundades de PP i C’s i la seva pretensió de criminalitzar l’esquerra independentista.

Exigim que es reclami al gerent del Port de Mataró el retorn de totes les retribucions que hagi percebut de forma indeguda i demanem a la Generalitat i al Consorci del Port que aclareixin les incompatibilitats.

CUP Mataró Exigim que es reclami al gerent del Port de Mataró el retorn de totes les retribucions que hagi percebut de forma indeguda

La CUP dóna la benvinguda a la municipalització de l'aparcament públic de la Plaça de les Tereses. Havia estat explotat per una empresa privada i un cop municipalitzat donarà un rendiment net de 600.000€ a l'Ajuntament.

L’Ajuntament  és l’administració més propera al ciutadà, també és l’administració que té un marge més limitat per a decidir sobre les seves polítiques.

Ordenances fiscals: reclamem una tarifació social a partir de la renda

Els regidors de la CUP no han anat a “fer-se la foto” en l’escenificació de l’acord per a la creació de la comissió de debat estratègic Mataró 2022 que s’ha fet a l’Ajuntament de Mataró dimarts 18 d’octubre de 2016. La CUP no hi hem participat pels motius següents:

Mataró 2022: menys fotos i més concreció!

La lliberia Buc de Llibres plena de gom a gom ha estat la resposta a les pintades feixistes i amenaces de mort al fotoperiodista Jordi Borràs.

Mai un esprai havia omplert tant una llibreria

La CUP a facebook

La CUP a youtube

Contacta amb nosaltres

Per enviar-nos un email ho pots fer al següent enllaç:

Contacta