La CUP reclama que Can Fàbregas torni al seu emplaçament original, i que paguin els responsables polítics i econòmics de la capgrossada del "trasllat" de la nau catalogada com a patrimoni arquitectònic.

La CUP Mataró ha presentat el lema “Som-hi! Mataró, municipi valent cap a la independència i la transformació” amb una simbólica “aixecada de persiana” de la campanya de les Eleccions Municipals del 26 de maig de 2019.

En un acte públic a la plaça de l’Ajuntament, aquest dimarts 30 d’abril la CUP Mataró ha presentat la llista i els eixos del programa amb els quals concorre a les eleccions municipals del proper 26 de maig de 2019.

Candidates de la CUP Mataró a les Elecions Municipals 2019

Manifestem la nostra indignació envers la decisió de la Mesa del Congrés dels Diputats de suspendre com a diputats els quatre presos polítics escollits a les eleccions espanyoles del passat 28 d’abril, Oriol Junqueras, Jordi Turull, Josep Rull i Jordi Sànchez.  

A 82 anys de la mort de Gramsci, són molts els estudiants catalans que poden preguntar-se: com podem continuar formant-nos oficialment? Una pregunta que, cada...

​Dijous 25 d’abril un jove va tornar a ser objecte d’una agressió ultra a la nostra ciutat. El grupuscle d’agressors va insultar el jove perquè duia una samarreta antifeixista, va proferir crits a favor de Vox i el va disparar amb una pistola d’aire comprimit. El jove, que és membre de Jovent Republicà...

La inquilina uns dies abans ja havia afrontat un intent de desnonament i estava pendent de de la Taula d’Emergència Social, la qual cosa posa en qüestió la inacció de l’Ajuntament en aquest cas per tal d’evitar mals majors.

Ara bé, cal recordar que la tramitació del Pla de Mobilitat es va encallar per les diferències en el transport públic. A més, cal tenir present que els objectius macro del Pla de Mobilitat parteixen d’una diagnosi de 2014 que, amb el canvi de tendència econòmica, ja està obsoleta. 

Dijous 7 de febrer centenars de veïns i veïnes de Rocafonda es van manifestar per denunciar la degradació de la convivència, la inseguretat i la deixadesa en què es troba el barri.

Compartim la preocupació per la degradació de la seguretat que es viu en alguns barris de Mataró, però no hem subscrit els acords proposats pel govern perquè...

Mínims imprescindibles per a un pressupost municipal de transició cap a un model de ciutat habitable, feminista, respectuosa amb el medi ambient i socialment responsable i defensora de les llibertats

El govern municipal ha incomplert el compromís expressat a inici de legislatura de definir el model de gestió i de fer una nova contractació.

Hem facilitat l’aprovació de les bases de subvencions, perquè són un benefici objectiu per a la ciutadan...

La CUP presenta 40 al·legacions al pressupost de 2018 per la reactivació social i ...

Els vots dels grups municipals de la CUP, CiU, ERC-MES, VoleMataró i ICV-EUiA s’han imposat successivament al vots en contra de PSC, C’s, PP i PXC a la Junta de Portaveus de...

La CUP de Mataró ha adreçat una carta a l’alcalde David Bote per demanar-li que es posicioni políticament en contra de la instrucció de la Fiscalia que ordena a la Policia Local a fer tasques de policia judicial destinades...

La proposta de resolució de suport al referèndum d’Autodeterminació de l’1 d’octubre s’ha aprovat al Ple municipal del 7 de setembre...

8,2 M€ de desviació i que d’acord amb la peritació externa del Manuel Sanchez Real ha posat al descobert 1,7 M€ de sobrecostos injustificats en...

L’aposta pels pressupostos participatius és un dels principals eixos del programa de la CUP per assolir la radicalitat democràtica en el funcionament de l’Ajuntament de Mataró.

Dilluns 6 de març, els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Mataró van anunciar un acord per la creació d’un nou institut de secundària de tres línies, que es dirà IES Cinc Sènies i que volen ubicar al solar de l’antiga Fibra, dalt de tot de la ronda Pintor Estrany, al barri de Rocafonda.

Posem a disposició de tothom una part de la nostra memòria col·lectiva.

Lamentem el desinterès de l’Alcalde, les crítiques infundades de PP i C’s i la seva pretensió de criminalitzar l’esquerra independentista.

Exigim que es reclami al gerent del Port de Mataró el retorn de totes les retribucions que hagi percebut de forma indeguda i demanem a la Generalitat i al Consorci del Port que aclareixin les incompatibilitats.

CUP Mataró Exigim que es reclami al gerent del Port de Mataró el retorn de totes les retribucions que hagi percebut de forma indeguda

El 22 de gener, en una entrevista publicada per l’agència Europa Press, l’alcalde de Mataró, David Bote (PSC) va dir que no col·laborarà amb la celebració d’un referèndum independentista cedint espais municipals perquè “cal complir la llei”.

La CUP reclama que el govern sociovergent de Mataró aclareixi el rebuig de l'alcalde al referèndum d’autodeterminació de Catalunya

Dimarts 6 de desembre de 2016 els regidors de la CUP Carme Polvillo i Juli Cuéllar ess van presentar a treballar al despatx del nostre Grup Municipal a l'Ajuntament de Mataró, però no hi van poder accedir atès que l'edifici estava tancat.

La CUP treballa el festiu de la Constitució espanyola

La CUP dóna la benvinguda a la municipalització de l'aparcament públic de la Plaça de les Tereses. Havia estat explotat per una empresa privada i un cop municipalitzat donarà un rendiment net de 600.000€ a l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Mataró ha aprovat una moció, presentada per la CUP, de suport a l’alcaldessa de Berga, Montse Venturós, i a tots els càrrecs electes independentistes.

L'Ajuntament de Mataró se solidaritza amb l'alcaldessa de Berga, Monse Venturós, i els electes independentistes

L’Ajuntament  és l’administració més propera al ciutadà, també és l’administració que té un marge més limitat per a decidir sobre les seves polítiques.

Ordenances fiscals: reclamem una tarifació social a partir de la renda

Els regidors de la CUP no han anat a “fer-se la foto” en l’escenificació de l’acord per a la creació de la comissió de debat estratègic Mataró 2022 que s’ha fet a l’Ajuntament de Mataró dimarts 18 d’octubre de 2016. La CUP no hi hem participat pels motius següents:

Mataró 2022: menys fotos i més concreció!

La lliberia Buc de Llibres plena de gom a gom ha estat la resposta a les pintades feixistes i amenaces de mort al fotoperiodista Jordi Borràs.

Mai un esprai havia omplert tant una llibreria

La CUP a facebook

La CUP a youtube

Contacta amb nosaltres

Per enviar-nos un email ho pots fer al següent enllaç:

Contacta