La CUP fa públiques les despeses de la campanya electoral

9016,51€ ens ha costat la campanya de les eleccions municipals 2015

La CUP fa públiques les despeses de la campanya electoral

Tal com ens vam comprometre, la CUP Mataró fa públiques les seves despeses de la campanya de les Eleccions Municipals 2015.

Durant tota la campanya, la CUP Mataró ha gastat 9016,51€, desglossats de la manera següent:

4697,74€ ens ha costat l'edició i enviament de 46.579 tríptics informatius amb papereta de vot inclosa. Per minimitzar residus i reduir despeses, vam enviar només un fulletó a cada casa de Mataró, i vam demanar que es compartís amb la resta d'electors que conviuen amb la persona que el va rebre.

2.067,64€ els hem gastat en la impressió de cartells, pancartes i plafons per fer visible la campanya als carrers de la ciutat.

1.161,60€ els hem invertit en l'edició del vídeo electoral,que s'ha publicat a internet i s'ha emès per la televisió pública de Mataró (M1TV), i les falques radiofòniques emeses per Mataró Ràdio.

847€ ens ha costat la creació i difusió del joc de l'oca "per capgirar Mataró".

242,53€ els hem destinat a pagar el lloguer de sales, equips de so i desplaçaments de conferenciants en actes públics que vam fer durant la campanya.

0€ ens ha costat el disseny gràfic i la penjada de cartells i plafons per la ciutat, ja que han estat tasques voluntàries fetes per la militància de la CUP.

Amb la publicació i difusió d'aquestes despeses, complim el compromís del nostre Codi Ètic de fer públics els comptes de la campanya.