LA CUP MATARÓ PRESENTA LA LLISTA COMPLETA DE LA SEVA CANDIDATURA A LES ELECCIONS MUNICIPALS AMB UN CONCERT AL PATI DEL CAFÈ NOU

Aquest diumenge dia 16 d’abril la CUP Mataró ha presentat la seva llista completa. Ha estat en un acte polític amb molt de ritme on han intervingut el diputat de la CUP, Carles Riera, l’alcaldable de la formació mataronina, Carlos García Cádiz, i les candidates Marta Vihé Illescas, Toni López De Haro, Berta Mora i Clapés i Sílvia Bofill i Mas.

La CUP Mataró presenta la llista completa a les elccions municipals del 2023

El diputat cupaire, Carles Riera, ha parlat sobre la llei d’habitatge anunciada a Madrid, molt per sota de la norma catalana que l’Estat Espanyol va tombar i que no fan res per recuperar la resta de partits sobiranistes. A més, ha parlat de les diferents crisis que viu el nostre país —l’econòmica, la climàtica, la de drets socials i la democràtica—, tot recordant que només des d’un municipalisme valent i transformador que aposti per la independència i plena sobirania dels Països Catalans poden afrontar-se amb garanties i sense que el gruix de la població en sigui la gran perjudicada.

Per la seva banda, les candidates que encapçalen la llista de la CUP Mataró han esbossat alguns dels grans eixos del seu programa:

Primer, Berta Mora ha parlat de la defensa que cal fer del dret a l’habitatge, assegurant un parc públic d’habitatge que pugui garantir el fet de tenir un sostre com a dret i no com a bé de mercat; Toni López ha sostingut que l’Ajuntament té el deure de garantir els drets de tota la població, independentment de la seva procedència.

Per la seva banda, Marta Vihé ha posat al damunt de la taula la importància de la salut mental i de combatre els estigmes que se li associen, anunciant una bateria de mesures que conformarien un pla de xoc local per prevenir les malalties mentals i acostar a la gent tots els recursos necessaris per a tractar-les. Finalment, Carlos García ha tancat l’acte fent èmfasi en com és d’important la participació ciutadana per construir una ciutat integradora i cohesionada, cosa que el govern actual menysté, ignorant les iniciatives populars com La Teixidora i arrabassant poder decisori als Consells Territorials o les diferents entitats culturals de la ciutat.

L’acte, dinamitzat per Sílvia Bofill, ha comptat amb un centenar d’assistents que després han pogut gaudir de la música del grup maresmenc Linària i del PD Unclu Garrot.

La llista completa compta amb:

1- Carlos García i Cádiz

2- Marta Vihé i Illescas

3- Toni López de Haro

4- Berta Mora i Clopés

5- Quim Serra i Toro

6- Sílvia Bofill i Mas

7- Arnau Aymerich i Casas

8- Lara Navarro Ramírez

9- Joan Jubany i Lorente

10- Maria Barba i Ferrer

11- Claudi Ribó i Ayuso

12- Juliana Bacardit i Garriga

13- Lluís Rugama i Espasa

14- Clara Sánchez i Mas

15- Anass L’Harrak i Hadad (Independent)

16- Teresa Fité i Girvés

17- Toni Guirao i Motis

18- Victòria Carrió i Roldan

19- Marc Ràmia i Jesús

20- Mireia Caldés i Viñals

21- Jaume Punsola i Ibáñez

22- Ana Pérez i Paez

23- Carles Llivinai Ribot

24- Neus Bullich i Socies

25- Josep Riera i Porta

26- Marta Canal i Vidal

27- Xavier Safont Tria

Suplents:

28- Carme Polvillo i Alomar

29- Mercè Bosch i Pou

 

Mataró, 16 d’abril de 2023