LA CUP MATARÓ ENCETA UN CICLE DE TROBADES ALS BARRIS

La CUP Mataró ha encetat a Rocafonda un cicle de trobades als barris per copsar tots els matisos que hi ha a la ciutat i traslladar les veus i els anhels de les veïnes a l'Ajuntament.

El regidor de la CUP Mataró, Carlos García Cádiz, parlant amb les veïnes del barri de Rocafonda.

Ahir va celebrar-se la primera trobada del mandat al barri de Rocafonda, al seu Centre Cívic, per parlar dels problemes i dels reptes que té actualment el barri i com capgirar la situació amb polítiques socials fortes i la inversió adequada per part de l'ajuntament.

Per descomptat, també es va parlar de quines han de ser les prioritats i de com posar al centre la vida de les persones, denunciant les actuacions del govern municipal que, ara com ara, s'allunyen molt d'aquesta perspectiva.

La situació al CAP, l'atenció domiciliària infradotada, l'atemptat contra el patrimoni de Ca la Madrona, la situació dels centres escolars i de les escoles d'adults i les dificultats en l'accés a l'habitatge van omplir de contingut un debat que, com afirma el regidor de la formació, Carlos García: "ben aviat durem a les institucions en forma de propostes concretes per donar resposta a les necessitats de la ciutadania".

Mataró, 17 de febrer del 2024