Aliments ecològics, de temporada i de proximitat als menjadors de les Escoles Bressol municipals

El Ple de l’Ajuntament de Mataró aprova la moció de la CUP i a partir d’ara es tindrà en compte de forma determinant a l’hora de puntuar els projectes de servei de cuina de les escoles bressol.

El Ple ha aprovat que l’Ajuntament de Mataró tingui en compte i puntuï de forma determinant el fet que les empreses que optin al nou procés contractual per a la gestió de servei de cuina de les Escoles Bressol municipals ofereixin aliments ecològics, de temporada i de proximitat. La proposta de resolució va ser presentada per la CUP, s’hi va afegir el PP i ha estat aprovada per unanimitat amb els vots favorables de tots els regidors de l’Ajuntament el 3 de maig de 2012.

A partir d’ara, doncs, els menjadors de les Escoles Bressol municipals comptaran amb tota probabilitat amb aliments de cultius ecològics. També es tindrà en compte que els aliments que es conreen a prop de casa nostra i ens arriben directament del pagès són frescos i saludables, conserven millor les qualitats organolèptiques (gust, olor, sabor) i el seu potencial nutritiu per a una dieta sana i equilibrada.

El Ple ha aprovat que en el plec de condicions del procés contractual per a la gestió del servei de cuina de les Escoles Bressol municipals valori i puntuï de forma decisiva aquelles ofertes que incloguin aliments ecològics, de temporada i de proximitat.

Oficina de premsa CUP Mataró
Mataró, 8 de maig de 2012