Èxit de les jornades de formació 'per entendre l'actualitat' amb el seminari Taifa

Una vuitantena de perones estan satitsfetes d'haver pogut participar a les jornades de formació 'per entendre l'actualitat' amb el seminari d'economia crítica Taifa, organitzades per la CUP del Maresme entre els dies 18 i 20 de gener de 2012 al Casal Atzari de Vilassar de Mar.

Les jornades van començar divendres 18 de gener amb la conferència 'Breu història de la crisi' a càrrec de Joan Junyent.

Dissabte 19 de gener hi va haver una sessió matinal per parlar de 'Canvis en el sistema productiu' a càrrec d'Elena Idoate i una sessió de tarda entorn 'La crisi del deute' a càrrec de l'Oriol Sabaté.

Les jornades es van allargar fins diumenge 20 de gener amb dues conferències més. Al matí Miren Etxezarreta va parlar-nos de 'Polítiques de gestió de la crisi' i a la tarda es van cloure les jonrades amb 'El debat al voltant les alternatives' conduit per Josep Manel Busqueta.

L'èxit de participació va provocar que dos dies abans de l'inici de les jornades s'hagués de tancar el termini d'inscripcions.

Des de les diverses asemblees de la CUP del Maresme agraïm al seminari Taifa les seves valuosoes aportacions de coneixements i donem les gràcies a totes les persones que van participar a les jornades i en els debats.

Properament anirem publicant vídeos amb les diverses sessions de les jornades.

Pots veure fotos de les jornades en aquesta galeria de Facebook.