La CUP aconsegueix que l'Ajuntament posi cartelleres per a les enitats ciutadanes

La CUP ha aconseguit que el govern local accepti el prec on demanàvem cartelleres, on les entitats sense ànim de lucre de la ciutat puguin penjar cartells per anunciar les seves activitats.

Les cartelleres que fins ara eren per a ús exclusiu dels partits en campanya electoral, ara es mantindran per a ús públic.

Des de la CUP fem una crida a totes les entitats per tal d'establir criteris comuns per mantenir útils aquestes cartelleres. També pensem que s'haurien d'ampliar les cartelleres a més espais per tal d'enfortir el teixit organitzatiu i participatiu de la ciutat.

Aquesta mesura ha d'acabar amb la impunitat de l'ordenança de civisme que condemnava les entitats a pagar multes quan no disposen d'espais adients on penjar cartells.

El prec presentat per la CUP i aprovat pel govern diu:

1. Que les que les cartelleres que es munten i es desmunten durant les campanyes electorals quedin instal.lades de manera permanent per a ús de les entitats ciutadanes sense ànim de lucre de Mataró.

2. Que l'Ajuntament estudiï, conjuntament amb les entitats, l'ampliació de la cobertura de cartelleres públiques a tota la ciutat.