La CUP presenta 81 al·legacions al PAM 2011

La CUP ha presentat 81 al·legacions al PAM 2011: el govern municipal n'ha acceptat 31, unes altres 21 ens les ha acceptat parcialment i ens n’ha rebutjat 29 més.

No estem gens contents amb la resposta rebuda pel govern municipal perquè rebutgen les principals propostes que fem i sovint responen amb un sí o un sí parcial per quedar bé, però sense concretar ni com ni quan ni on es realitzaran les actuacions que proposem.

A més, el govern municipal ens ha retret que les nostres propostes farien augmentar en uns 8 milions d'euros el pressupost municipal. Està clar que ells sumen directament el cost de les nostres propostes al cost de les seves actuacions. Però nosaltres tenim un altre model de ciutat que no passa per les despeses inútils que comportarà l'afer de Can Fàbregas o les despeses faraòniques dels projectes Tecnocampus, Ronda Barceló i Mataró Marítim. Tenint en compte que només amb l'operació de Can Fàbregas l'Ajuntament ha perdut (o regalat a El Corte Inglés) com a mínim 9 milions d'euros, tot plegat segur que estalviaríem als mataronins i mataronines molt més d'aquest vuit milions que ens retreu el govern.

Ens felicitem, també, per algunes aportacions de la CUP que s'han inclòs al Pla d'Actuació Municipal 2011 i ens comprometem a fer-ne un seguiment per garantir-ne el compliment.

 

 AL·LEGACIONS DE LA CUP AL PAM 2011

Al pdf hi trobareu les al·legacions presentades per la CUP (a la columna 2 sota el títol “Proposta”) i la resposta del govern a cadascuna de les al·legacions (a la columna 5 sota el títol “Explicació”).