Sou del gerent del Port de Mataró: transparència zero

La CUP exigeix transparència i que s’aclareixin els dubtes sobre incompatibilitats en el càrrec del gerent del Port de Mataró.

  • La CUP exigeix transparència i que s’aclareixin els dubtes sobre incompatibilitats en el càrrec del gerent del Port de Mataró.
  • PSC i CiU, amb el suport d’ERC i el PP, tapen les vergonyes del gerent del Port de Mataró.

La CUP va registrar, el passat 19 de febrer, una declaració institucional per ser debatuda a la propera Junta de Portaveus de dilluns 27 de febrer, en què plantejàvem el següent:

Demanar al govern de la Generalitat de Catalunya i al Consorci del Port de Mataró que, d’acord amb la normativa de retribucions del sector públic, apliquin amb caràcter immediat la corresponent rebaixa salarial al gerent del Port de Mataró i que reclamin amb caràcter retroactiu els diners que hagi pogut percebre de forma indeguda.

Les abstencions d’ERC i PP van permetre que els 11 vots del govern format pel PSC i CiU tombessin la declaració institucional impulsada per la CUP que comptava amb suport de 10 vots de la oposició.

Lamentant la decisió del govern i la complicitat d’ERC i el PP, la CUP segueix exigint transparència.

Celebrem que, finalment, el 22 de febrer, el Govern de la Generalitat hagi autoritzat la rebaixa del sou del gerent de 132 mil€ a 105 mil €, d’acord amb la normativa de retribucions del sector públic i en compliment dels acords de la reunió del Consorci del Port de Mataró del passat 21 de desembre de 2016.

No obstant això, mantenim la demanada de reclamar retroactivament al gerent del Port de Mataró els diners que hagi pogut percebre de forma indeguda.

PSC i CiU, amb el suport d’ERC i el PP, tapen les vergonyes del gerent del Port de Mataró.