El xenòfob Anglada, persona “non grata” a Mataró

La CUP ha estat informada que el grup municipal de PXC ha sol·licitat que el Sr. Josep Anglada fos convidat institucionalment per l’Ajuntament de Mataró a l’acte de l’Anada a Ofici de Les Santes.

Davant la negativa de l’Alcalde, la portaveu de PXC a Mataró ha anunciat que, tal com ho preveu el protocol, assistirà a l’Anada a Ofici acompanyada i que el seu acompanyant serà el Sr. Josep Anglada.

La CUP considera inacceptable la presència del dirigent xenòfob i espanyolista de PXC a l’Anada a Ofici, i la pretensió d’aquesta formació d’apropiar-se de la festa major per a finalitats electorals, amb la clara voluntat de trencar la convivència ciutadana.

Per tal d’evitar la presència d’aquest individu, la CUP ha sol·licitat al Sr. Joan Mora, Alcalde de Mataró, la convocatòria amb caràcter d’urgència d’una sessió extraordinària del Ple Municipal per declarar persona “non grata” al Sr. Josep Anglada.

Rebutgem la presència d’elements feixistes provocadors durant Les Santes i no volem que es repeteixin els lamentables incidents de l’any passat provocats pel desplegament policial. En aquest sentit, defensarem Les Santes com a un espai de festa i participació en llibertat.

Mataró, 18 de juliol de 2012
Oficina de Premsa
CUP Mataró