S’inicia la consulta popular sobre l’estació d’autobusos de Mataró

Coincidint amb el dia institucional sense cotxes i la setmana de la mobilitat sostenible, la CUP de Mataró ha emès un comunicat amb alternatives sostenibles i ha iniciat una consulta popular per recollir l’opinió de la ciutadania sobre la construcció d’una estació d’autobusos interurbans. Cal una estació d’autobusos? On s’ha de construir? Cal mantenir els recorreguts i les parades actuals? Quins recorreguts i quines parades hi manquen?

El passat dissabte 20 i diumenge 2, a la tarda, la CUP, responent a la filosofia de la democràcia participativa que va originar la seva creació com a opció política, va instal·lar una taula informativa i amb butlletes amb les preguntes abans esmentades. Prop de 300 mataronins i mataronines de totes les edats van expressar lliurement el seu parer.

La CUP farà arribar la consulta popular sobre l’estació d’autobusos a diversos barris de la ciutat en les properes setmanes, amb la intenció de recollir un mostreig de l’opinió pública de Mataró i fer extensiva la demanda resultant a l’administració local.

Mataró. 22 de setembre 2003