Mapa de llocs de votació el 9N a Mataró

A Mataró hi haurà cinc col·legis de votació el 9N: 1) Institut Damià Campeny, 2) Institut Alexandre Satorras, 3) Institut Thos i Codina, 4) Institut Laia l'Arquesra [antic Pla d'en Boet] i 5) Institut Puig i Cadafalch. Podeu consultar el vostre lloc de votació al web www.participa2014.cat/on-puc-participar.html

Podeu descarregar-vos i imprimir la papereta de votació aquí.

Per poder votar al municipi de Mataró el proper 9 de novembre a l’espai que et pertoqui caldrà tenir més de 16 anys i presentar l’original del DNI vigent (no és vàlid el resguard del DNI en tràmit, atès que no hi apareix la fotografia), on consti l’adreça de residència en aquest municipi de Catalunya.

Nascuts a la UE:
Per participar-hi han de presentar el DNI o passaport vigent acompanyat del Certificat de registre de ciutadans de la Unió Europea, on consta el número d’identitat d’estranger i l’adreça de residència en aquest municipi de Catalunya.

Nascuts fora de la UE:
Per participar-hi han de presentar el passaport vigent acompanyat de la targeta d’identitat d’estranger (TIE) vigent, on consti l’adreça de residència en aquest municipi de Catalunya.

Inscripció en el fitxer de participants
Cada persona només podrà participar una sola vegada i la participació és personal i intransferible. Per poder participar-hi, cal inscriure’s en el fitxer de participants.

La inscripció es fa efectiva en el mateix moment de participar.

Per a més informació:
Telèfon 012
www.participa2014.cat