Dimecres 27 d'agost arriba la Marxa per l'Educació a Mataró

Des de la CUP donem suport a la II Marxa per l'Educació Pública que el passat dissabte, 23 d'agost, començava a caminar des de Girona per arribar a Barcelona el proper dissabte 30 d’agost, travessant les comarques de la Selva i el Maresme amb un recorregut total de 117 km en vuit etapes. Arribarà a Mataró el dimecres 27 d'agost, cap a les 13h al Passeig del Callao.

Us convidem a participar a la II Marxa per l’Educació Pública on mares, pares, estudiants, treballadores, veïns i veïnes de la comarca ens trobarem i caminarem junts enguany amb dues reivindicacions molt clares:

1.D’una banda la difusió de la ILP per una nova llei d’educació a Catalunya des de bressol fins a universitat, democràtica, no sexista i que aposti clarament per desconcertar el sistema educatiu català;

2.D’altra banda, l’exigència al govern i a la consellera d'ensenyament que es declarin insubmisos a la Llei Wert i no es comenci a aplicar aquest proper curs tal com milers de persones vam exigir a la manifestació del passat mes de juny als carrers de Barcelona.

PROGRAMACIÓ ETAPA MATARÓ:  

*27 d’agost:

  - 10h Sortida de la Marxa des d’Arenys de Mar (escola Joan Maragall).

- 13h Arribada a Mataró, per la N-II, i anem cap al Passeig del Callao. Bany a la platja.

- 14h Paella popular a càrrec de la FAVM a la mateixa platja del Callao.

- 16.30h Cercavila pel carrers de Mataró fins arribar a la plaça de l’Ajuntament. En acabar, s’oferirà berenar de pa amb xocolata.

- 18h Xerrada “el català dins els sistemes educatius dels Països catalans” a càrrec d'Anna Gil-Mascarell i Alma Gavaldà (estudiants de la Universitat Jaume I de Castelló) i Pere Mayans (Coordinadora d'Associacions per la Llengua) a la Plaça de l’Ajuntament.

- 19h Taula Rodona “…i a Mataró què? Reflexions sobre el mapa escolar de la nostra ciutat” a càrrec de membres del MEM-Moviment educatiu del Maresme (Juliana Barcardit), Afanya’t (Ivan San Antonio), la directora de l'Escola Camí del Mig (en espera de confirmació). I el professor de cicles formatius Ausiàs Ferrer. (Plaça de l’Ajuntament).

- 21h Sopar popular organitza't per la FAVM (meló amb pernil i pa amb tomata i embotit) a la Plaça de l’Ajuntament.

- 22h Concert a càrrec del grup Escapada a la Plaça de l’Ajuntament.

- 23.30h Concert a càrrec del grup Trenc d’alba, i parlaments dels mateixos músics i cantants. (Hi haurà barra a l’Atzucac a preus populars i part dels guanys aniran destinats a la marxa).   Allotjament per dormir i passar la nit a l’escola Montserrat Solà   

*28 d’agost:  

-9h Esmorzar a l’escola Montserrat Solà (sucs i pa amb xocolata).

-10:30h En Marxa cap a Vilassar de Mar.   

Per adherir-se al manifest: WWW.ASSEMBLEAGROGA.INFO/MARXA/MANIFEST    

Ajudes pel finançament: www.totsuma.cat/projecte/1186/ii-marxa-per-leducacio

Tota la informació sobre les activitats: WWW.ASSEMBLEAGROGA.INFO/MARXA

Participa a la II Marxa per l’Educació Pública!