Sí a la República Catalana, no a la Constitució espanyola!

Ara el que cal és desconnectar del Regne d’Espanya i iniciar el procés constituent de la República Catalana. 

Sí a la República Catalana, no a la Constitució espanyola!

La CUP no assistirà a la celebració de l'acte institucional en motiu de la Constitució espanyola que organitza l'Ajuntament de Mataró. Cal recordar que aquest acte es va començar a celebrar arran d’una resolució del PP aprovada el 2007, gràcies al suport del PSC.

La CUP reclamem als regidors i regidores sobiranistes que siguin coherents i que no avalin ni participin en la celebració d’un acte institucional partidista i ideat per a sacralitzar la Constitució espanyola; una constitució que va ser redactada i votada amb la por a les armes dels feixistes i que nega el dret a l'autodeterminació i l'existència de la nació catalana.

Els actuals partidaris de la Constitució espanyola i de la seva reforma continuen mantenint els dogmes de fe de la unitat indivisible i de la sobirania única del poble espanyol, amb la qual cosa posen de manifest el caràcter antidemocràtic dels seus plantejaments.

Des de la CUP, d’acord amb la declaració aprovada el passat 9 de novembre pel Parlament de Catalunya, apostem per desconnectar del Regne d’Espanya i iniciar el procés constituent de la República Catalana. 

Mataró, 4 de desembre de 2015