Referents excepcionals tanquen la llista electoral de la CUP Mataró

Divendres 10 d’abril, vam presentar a les quatres persones que tancaran la llista electoral que seran: Toni Guirao (24) , Juliana Bacardit (25), Agàpit Borràs (26) i Mercè Vidal (27), i  també a Pep Riera, que serà el primer de les deu persones suplents amb què concorrerà la CUP a les eleccions municipals del 24 de maig a Mataró.

Pep Riera, pagès, membre de la Unió de Pagesos i de l’Assemblea Pagesa , va destacar la semblança entre la CUP i Unió de Pagesos pel funcionament horitzontal i assembleari.

Agàpit Borràs, arquitecte, va dir que la llista representa un esperit jove i crític amb el qual s’hi troba a gust i plenament identificat.

Toni Guirao, historiador i professor, va refermar el seu compromís i confiança amb el projecte polític transformador i amb el model de ciutat que defensa la CUP per a Mataró. Guirao va destacat que amb la CUP ha tornat a aprendre què és la dignitat en la política, ha tornat a aprendre a lluitar des del carrer, a ser una persona compromesa socialment, anticapitalista… i ha après que l'independentisme té contingut social.

Juliana Bacardit, mestra i membre del Secretariat Nacional, va dir que cal garantir una bona representació i donar continuïtat a les lluites.

Mercè Vidal, mestra, va agrair la confiança dipositada en ella i va dir que la CUP representa un vot conseqüent i també un testimoni de la lluita del seu company, en Jordi Canal.


NOTÍCIES DE PREMSA:

[ M1TV, Televisió de Mataró ] Cares conegudes per tancar la llista electoral de la CUP a Mataró

[ Mataró Ràdio ] Cares conegudes per tancar la llista electoral de la CUP a Mataró