Original convocatòria de la Marxa Feminista a Mataró

Divendres 28 de març hi ha la Marxa Feminista pels carrers de Mataró. Maresme Feminista ha fet una original promoció de la convocatòria amb un vídeo viral, rodat en un tren de rodalies del Maresme, que critica frontalment la il·legalització de l'avortament promoguda pel ministre espanyol Gallardón.

Maresme Feminista és una coordinadora de col·lectius del Maresme. Un any més i contentes del resultat de l'any passat, organitza una marxa feminista pels carrers de Mataró. Els motius no falten: cada cop són més les amenaces masclistes que rebem. Des de la contrareforma de l'avortament fins al número de dones mortes per violència masclista. No ens quedarem impassives davant de tanta violència, no silenciaran les nostres veus.

Aquest divendres 28 de març sortirem al carrer i cridarem i riurem i cantarem, és el nostre moment, és el moment de que ens escoltin!

  • Divendres, 28 de març
    a les 7 del vespre
    davant l'estació de trens de Mataró

El recorregut previst és estacio de trens - c/ Lepanto - Cami Ral - plaça Santa Anna - c/ Barcelona - plaça de la Peixateria - c/ Sant Cristòfor - c/ Santa Maria - plaça de l'Ajuntament.

Alliberem els nostres cossos, alliberem les nostres ments!

El Maresme serà Feminista!