Mataró s'adhereix a la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària, a proposta de la CUP

La moció de la CUP ha estat aprovada per unanimitat en Junta de Portaveus

Mataró s'adhereix a la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària, a proposta de la CUP

La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Mataró ha aprovat per unanimitat la Declaració Institucional per l’adhesió de Mataró a la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària, presentada pel grup municipal de la CUP. La Declaració s'ha aprovat dilluns 11 de gener de 2016 i serà ratificada pel Ple Municipal dijous 14 de gener.

L'aprovació d'aquesta moció comporta que l’Ajuntament de Mataró s’adhereix a la declaració “Cap a una xarxa de municipis per l’economia social i solidària” i es compromet a participar de forma activa en les iniciatives que aquesta xarxa dugui a terme, i a habilitar les corresponents partides pressupostàries en cas que sigui necessari.

Alhora, l’Ajuntament de Mataró organitzarà, al llarg de 2016, una jornada d’àmbit comarcal, adreçada a tècnics i representants polítics d’administracions, a persones de cooperatives, associacions i altres entitats de l’economia social i solidària, i al públic en general, per tal de reforçar la col·laboració i el coneixement de les iniciatives existents en aquest sector.

La moció implica que l'Ajuntament es compromet a participar de forma activa a les iniciatives de la xarxa i que organitzarà una jornada d'àmbit comacal