Marxa a Teià en defensa de la Serralada de Marina

Diumenge, 25 de setembre, s'ha celebrat la Marxa des de l'estació d'Ocata fins a Sant Mateu, organitzada pel club excursionista Aresta Nord, amb el suport de les CUP de El Masnou i Mataró.

Tot i que la Marxa ha començat tard i ha comptat amb una dotzena de participants, hi havia ganes de conèixer el territori i de caminar. Hi han acudit persones del Masnou, Teià i Mataró, que plegades han caminat per la llera baixa de la riera de Teià, un espai que en poc temps es perdrà perquè serà asfaltat per construir una nova carretera a aquesta població.

S'ha enfilat cap a Sant Mateu pel camí del cementiri. L'ascensió ha durat una hora i mitja, si bé s'han fet algunes pauses per contemplar l'espectacularitat del paisatge.

A l'ermita de Sant Mateu, coincidint amb l'Aplec anual, s'ha descansat amb el so de la cobla sardanista. Tot seguit s'ha fet el dinar a l'era i després d'omplir les cantimplores amb l'aigua de la font de Sant Mateu hem retornat cap a Teià pel camí del refugi forestal fins als terrenys incomprensiblement abandonats de Can Munt.

Oficina de premsa, CUP Mataró

25 setembre 2005