La CUP dóna suport a la manifestació i ocupació de l'Hospital en defensa de la Sanitat Pública

La CUP dóna suport i fa una crida a participar a la manifestació d'aquest dissabte 31 de maig, a Mataró, en defensa de la Sanitat Pública. La manifestació, convocada per la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró i El Maresme, sortirà a les 6 de la tarda des de l'antic Parc Central i anirà fins a l'Hospital de Mataró. S'ocuparà simbòlicament l'Hospital fins el dilluns 2 de juny a les 8 del matí.

Manifestació:

dissabte 31 de maig
6 de la tarda
davant l'antic Parc Central (plaça d'Espanya)
Mataró

> Esdeveniment a Facebook: Manifestació dissabte 31 de maig

> Esdeveniment a Facebook: Ocupem l'Hospital

> Blog de la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró i el Maresme

Els actes previstos són els següents:

Dissabte 31 de maig

18.00 h Manifestació
Plaça d’Espanya (Parc Central vell)

20.00 h Arribada a l’Hospital
Lectura de manifest

21.00 h Pagar per viure
Projecció del documental ‘La salut el negoci de la vida. Pagar per viure’ i posterior micro obert

Diumenge 1 de juny

11.00 h I ara què?
Taula Rodona amb representants de lAssemblea del CAP de Rocafonda – El Palau, CAP de Cerdanyola, CAP de La Riera i la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró i el Maresme

17.00 h La lluita en defensa de la sanitat pública
Xerrada amb la participació de la Plataforma pel Dret a la Salut (PDS), Dempeus per la Salut Pública i la Coordinadora en Defensa de la Sanitat Pública de Mataró i el Maresme

Dilluns 2 de juny

8.00 h Finalitza l’ocupació

La Coordinadora està fent una recollida de signatures contra les retallades i privatitzacions realitzades pel Govern de La Generalitat i de l’Estat perquè són un atemptat contra la nostra Sanitat Pública i estan provocant patiments, angoixes i situacions d’extrema vulnerabilitat en moltes persones. A Mataró i al Maresme s’estan produint derivacions de malalts a centres privats, s’estan originant llargues llistes d’espera, col·lapse de serveis… Estan fent negoci amb la salut de les persones.

Reclamem al Govern de la Generalitat la dotació dels recursos necessaris a la Sanitat Pública per garantir uns serveis sanitaris públics, de qualitat i d’accés universal per a tota la ciutadania de Catalunya.