Entrem a la presó!

L’assemblea de la CUP de Mataró donem suport i participarem en la campanya antirepressiva unitària “Un poble empresonat”

L’assemblea de la CUP de Mataró donem suport i participarem en la campanya antirepressiva unitària “Un poble empresonat”. Del 14 al 18 de març s’instal·larà una presó a la plaça de Santa Anna que serà ocupada per persones voluntàries que s’hi tancaran per fer visible l’anormalitat de la situació i en solidaritat amb Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Joaquim Forn, Oriol Junqueras i les persones que romanen a l’exili i, d’aquesta manera, fer palesa la no normalitat que suposa l'existència de presos polítics a l'Europa del segle XXI.

La regidora Carme Polvillo es tancarà a la presó dimecres 14 al vespre i el regidor Juli Cuéllar ho farà dijous 15 a la nit. En aquest sentit, convidem a tota la ciutadania de Mataró a participar en els actes programats, a denunciar l’estat d’excepció imposat per l’Estat espanyol i  a defensar la República com a via per a la consecució d’una societat més democràtica, justa i sostenible.

Convidem a tota la ciutadania de Mataró a participar en els actes programats, i a denunciar l’estat d’excepció imposat per l’Estat espanyol