El treball de formigueta dóna dos regidors de la CUP a l’Ajuntament de Mataró

Donem 3.843 gràcies pel vostre suport i confiança que permetran a en Juli Cuéllar i a la Carme Polvillo doblar la veu combativa de la CUP dins l’Ajuntament.

El treball de formigueta dóna dos regidors de la CUP a l’Ajuntament de Mataró

L’assemblea local de la CUP Mataró donem 3.843 gràcies pel vostre suport i confiança que permetran a en Juli Cuéllar i a la Carme Polvillo doblar, com a regidor i regidora, la veu combativa de la CUP dins l’Ajuntament.

Hem volgut celebrar el bon resultat en honor als companys que ens han deixat, fent una especial dedicatòria a en Jordi Canal de qui estem eternament agraïts.

Retirarem amb la màxima urgència tota la propaganda electoral que aquests dies hem col·locat amb el suport de moltes persones que han col·laborat durant la campanya. Si ens deixem algun plafó o pancarta, si us plau feu-nos-ho saber.

Els propers dies farem assemblees per valorar l’actual situació del consistori i valorar quin ha de ser el paper de la CUP davant d’un Ajuntament amb nous equilibris de forces.

Hem volgut celebrar el bon resultat en honor als companys que ens han deixat, fent una especial dedicatòria a en Jordi Canal de qui estem eternament agraïts