Reclamem al nou govern municipal que aturi immediatament la Festa al Cel

Rebutgem la despesa econòmica desproporcionada d’aquest esdeveniment, i diem no a un acte antiecològic i militarista

Reclamem al nou govern municipal que aturi immediatament la Festa al Cel

Rebutgem la despesa econòmica desproporcionada d’aquest esdeveniment, i diem no a un acte antiecològic i militarista

ERC, Volemataró, CUP i ICV-EUiA demanen al nou govern municipal que aturi immediatament l’organització de la Festa al Cel i rescindeixi els contractes subscrits a última hora per l’anterior govern municipal.

Els quatre grups d’esquerres de l’Ajuntament de Mataró ens comprometem a fer un front comú per aturar la despesa econòmica desproporcionada i absurda que suposa l’organització d’aquest esdeveniment antiecològic, militarista i espanyolista.

Els portaveus dels quatre grups municipals demanem una reunió urgent amb el govern per plantejar l’anul·lació d’aquest esdeveniment, que en l’edició passada va suposar una despesa aproximada de 600.000 euros de diner públic, i que va generar un escàs benefici per a la ciutat.

Rebutgem la promoció de la ciutat mitjançant grans esdeveniments aliens als interessos del teixit associatiu i econòmic de la ciutat i, en aquest sentit, considerem que aquests diners s’han de destinar a necessitats reals i més urgents: educació, habitatge, serveis socials o cultura.

Davant la situació d’emergència social, que afecta a tantes famílies mataronines, i davant de la precarietat de les finances locals, considerem una aberració malbaratar diners públics amb la Festa al Cel, perquè no és una prioritat, perquè no genera riquesa i perquè no representa els valors de pau que volem per a la nostra ciutat.

Finalment, fem una crida a les entitats ciutadanes perquè manifestin obertament el seu rebuig a la Festa al Cel i, si el govern municipal no atén a raons, les emplacem a crear un espai de trobada i de mobilització per denunciar-ho.

ERC, Volemataró, CUP i ICV-EUiA demanen al nou govern municipal que aturi immediatament l’organització de la Festa al Cel