A punt per capgirar el Maresme i el Barcelonès Nord

Les CUP-PA del Maresme i el Barcelonès Nord han presentat les 18 candidatures en un acte conjunt al Parc de Can  Jalpí,  d’Arenys de Munt.

En un entorn determinat per la proximitat a l’autopista, la riera, l’arbre de Guernica i el monument a la Independència, les candidatures d’unitat popular i les alternatives d’esquerres i independentistes han mostrat el seu creixement en el territori, que per aquestes municipals quasi doblen.

Malgrat de Mar, Tordera, Calella, Canet de Mar, Masnou, Alella, Premià de Dalt i Tiana són les noves candidatures que se sumen a les ja consolidades de Pineda, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Sant Cebrià , Mataró, Argentona, Vilassar de Dalt, Vilassar de Mar, Premià de Mar, Argentona i Badalona.

Totes les propostes se centren en els eixos bàsics de la participació activa, la democràcia directa, el municipalisme, el desenvolupament sostingut i l’equilibri territorial; que vinculen les iniciatives de base municipalista amb les propostes de construcció nacional i transformació social del Països Catalans.

Al mateix temps s’ha fet un esbós del projecte comarcal de defensa del territori,  per la mobilitat i s’ha reivindicat la gestió pública de l’autopista.

El Maresme, 26 d’abril de 2015