La CUP debat en assemblea oberta la candidatura a les eleccions al Parlament

Dimarts 3 de febrer a les 20h a la seu de la CUP Mataró es van aplegar una quarantena de persones simpatitzants de la candidatura a Mataró i Argentona en motiu de l'Assemblea oberta de la candidatura Per La Ruptura. Aquesta candidatura és una suma d'organitzacions entre les quals hi ha la Candidatura d'Unitat Popular que es presentarà a les properes eleccions al parlament de la comunitat autònoma de Catalunya, amb la intenció de convertir les eleccions en plebiscitàries i constituents.

Durant la jornada es van llegir i esmenar els deu punts del marc polític de la candidatura i el full de ruta cap a la Declaració Unilateral d’Independència i l'inici d'un procés constituent popular. Hi va haver un debat ric amb aportacions diverses que de ben segur matisaran i milloraran el programa polític definitiu de la candidatura. L'assemblea va acabar a dos quarts de dotze amb l'aprovació dels criteris de selecció del nom i els candidats de la candidatura.

L'assemblea de Mataró es va realitzar en el marc d'assemblees obertes arreu del territori de la comunitat autònoma de Catalunya aquestes darreres dues setmanes. Les propostes de totes les assemblees seran recollides per una comissió per a modificar si s'escau el text base. Properament es realitzaran més assemblees obertes arreu per acabar de definir la futura candidatura.

Podeu consultar el material de debat a: perlaruptura.wordpress.com/assemblees-obertes