La mobilització popular aconsegueix que Mataró declari persones “non grates” Ibern i De Dòria per l’estafa de les preferents

La mobilització del col·lectiu EstafaBanca aconsegueix que l’Ajuntament declari persones “non grates” a Mataró els srs. Josep Ibern Gallart i sr Pere Antoni de Dòria Lagunas com a responsables de l’estafa de les preferents de Caixa Laietana.

El col·lectiu de persones afectades per l’estafa de les preferents de Caixa Laietana ha aconseguit de que l’Ajuntament de Mataró presenti, per unanimitat, la declaració del sr. Josep Ibern Gallart i del sr. Pere Antoni de Dòria Lagunas com a persones “non grates” a la ciutat de Mataró.

Després que la majoria dels afectats hagin recuperat els diners que els hi havien pres, continuen sent víctimes de la impunitat de la corrupció dels alts càrrecs responsables de l’estafa, que caminen pels nostres carrers sense cap mena de vergonya. Per això EstafaBanca ha demanat la reparació simbòlica del dany causat a centenars de famílies de la ciutat amb aquesta declaració de l’Ajuntament.

La CUP valora molt positivament que la proposta d’€stafaBanca hagi aconseguit el suport unànime de l’Ajuntament de Mataró. Des del primer moment, la CUP ha fet costat a la demanda dels afectats per les preferents, i ha col·laborat perquè la resta de partits s’afegissin a la proposta.


Grup municipal de la CUP Mataró
7 de maig de 2014