Pregunta perquè el govern municipal aclareixi la seva postura envers el referèndum d’autodeterminació de Catalunya

Pregunta de la CUP perquè el govern municipal aclareixi la seva postura envers el referèndum d’autodeterminació de Catalunya, per ser resposta al Ple Municipal del 2 de febrer de 2017


El passat 22 de gener, en una entrevista publicada per l’agència Europa Press, l’alcalde de Mataró va dir que no col·laborarà amb la celebració d’un referèndum independentista cedint espais municipals perquè “cal complir la llei”.

Davant la contundència de les afirmacions fetes per l’alcalde de Mataró, des del Grup Municipal de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), preguntem el següent:

1. Les declaracions de l’alcalde de Mataró contràries a la col·laboració institucional en la celebració del referèndum d’autodeterminació de Catalunya són compartides pel govern municipal?

2. Si el govern municipal no comparteix els postulats demofòbics expressats per l’alcalde de Mataró, els regidors i les regidores del Grup Municipal de CiU pensen continuar donant suport a l’alcalde David Bote en el moment en què es convoqui el Referèndum?


Juli Cuéllar Gisbert
Regidor portaveu de la CUP a l’Ajuntament de Mataró